Woonhuis Soest

Voor deze vrijstaande woning in Soest hebben we een interieurontwerp gemaakt voor de woonkamer en de hal. Het huis heeft prachtige originele details. De basis in het huis is goed, maar het ontbreekt o.a. aan een sfeervolle en praktische in- richting en een goed lichtplan. De bewoners willen meer rust creƫren in de inricht-ing en houden van kleur en warmte. De wens voor een fijne speelplek voor hunkinderen is ook uitgesproken.

De vraag aan ons was of we wilden meedenken over een nieuwe sfeer en lay-out in de eetkamer en woonkamer. Het ontwerp omvat een nieuwe ruimtelijke inde-ling met een loungegedeelte, een speelgedeelte en een gedeelte met een flinkeeettafel om te dineren, te werken en voor uren gezelligheid.
Een groot kleed op de vloer zorgt voor de verbinding tussen de nieuwe meubels en de kleurencombinaties maken het tot een smaakvol geheel. Om de ruimtelijk- heid te benadrukken is gekozen voor een los salontafeltje. De op maat gemaakte wandmeubelen geven evenwicht aan het gehele ontwerp.

 

 

 

 

BACK

Project info

Client

Woonhuis

Role

Interieurontwerp masterplan

Locatie

Soest

Oppervlakte

200 m2