Woning Zoetermeer

Voor dit woonhuis project in Zoetermeer kregen we een uitdagende opdracht van een stel dat zei: “Wij willen alles anders en zijn op zoek naar de WAUW-factor.” Bij het horen van deze woorden begonnen onze creatieve handen te jeuken. Bij deze delen we enthousiast ons volledige ontwerp van de begane grond met jullie.
Een van de opvallendste veranderingen in dit project was de verplaatsing van de keuken van een smalle, donkere ruimte aan de voorkant van het huis naar de achterzijde, grenzend aan de tuin. Deze strategische keuze zorgt niet alleen voor een prachtig uitzicht op de tuin, maar integreert de keuken ook naadloos met het woongedeelte. Hierdoor is de keuken getransformeerd tot het centrale punt van de woning, een gezellige ruimte waar bewoners en gasten samenkomen.
De keuken zelf is ontworpen met oog voor zowel functionaliteit als esthetiek. Een ruime achterwand met een kookeiland, voorzien van eiken panelen die aan de voorkant een intrigerend 3D-effect creëren. Tegen het eiland staat een imposante vierkante uitschuifbare tafel, klaar om acht personen te verwelkomen. Het doel was om een ruimte te creëren waar warme kleuren de boventoon voeren en gezelligheid centraal staat.
Het keukenblad is vervaardigd van Dekton Stonika Xgloss Collection Khalo (Cosentino), met een dessin dat is geïnspireerd op de natuursteen Patagonia. Boven de eettafel hangen opvallende Foscarini – Plass media hanglampen in een grijze tint. Het behang, afkomstig van Arte – Stellar, lush, voegt een extra dimensie toe aan de sfeer en uitstraling van de ruimte.
Dit project ademt vernieuwing, creativiteit en een streven naar de ultieme woonervaring. Het is een weerspiegeling van onze toewijding om de wensen van onze opdrachtgevers te overtreffen en een omgeving te creëren die niet alleen functioneel is maar ook een visuele en emotionele impact heeft.

Project info

Locatie

Zoetermeer

Type Project

Woning, interieurontwerp begane grond

Oppervlakte

85m2

Oplevering

2022