Woning Tilburg

In Tilburg hebben we het genoegen gehad om een bijzonder woningproject te realiseren voor een echtpaar dat al tientallen jaren in hun – eigen ontworpen- huis woont en toe was aan een verfrissende upgrade van de begane grond, inclusief de woonkamer, eetkamer en keuken. 78ways kwam ter plaatse om de eigenaren te ontmoeten, de huidige woning te inspecteren en te luisteren naar hun knelpunten en wensen. Met deze waardevolle informatie, samen met een gedetailleerd pakket van eisen dat de opdrachtgevers invulden, zijn we aan de slag gegaan om een eigentijds ontwerp te creĆ«ren dat perfect aansluit op hun behoeften.

Het ontwerp omvat een strategische doorbraak tussen de eetkamer en keuken, waardoor een naadloze overgang tussen deze ruimtes ontstaat. De keuken zelf wordt volledig vernieuwd en is op maat ontworpen, met functionaliteit die beantwoordt aan de eisen van de moderne tijd. Nieuwe vloer-, wand- en plafondafwerkingen worden toegevoegd om de gehele ruimte een frisse uitstraling te geven.

Een opvallend kenmerk van het ontwerp is de en suite kast met luxe glazen harmonicadeuren. Dit element biedt niet alleen de mogelijkheid om de enorme ruimte naar wens op te delen, maar behoudt ook een visuele verbinding tussen de verschillende zones. Het voorstel omvat tevens nieuw meubilair voor de eethoek en zithoek, zorgvuldig geselecteerd om naadloos aan te sluiten bij het vernieuwde interieur.

Om de gehele ruimte te verlichten volgens het nieuwe ontwerp, hebben we een nieuw lichtplan ontwikkeld, inclusief gedetailleerde voorstellen voor armaturen. Het ontwerp is met enthousiasme ontvangen, en de uitvoering staat gepland voor begin 2024. We zijn bijzonder verheugd dat deze klanten ons hebben benaderd voor dit project, nadat we eerder al tot volle tevredenheid het interieur voor hun dochter mochten verzorgen. Het is voor ons een waar genoegen om opnieuw met deze familie samen te werken en hun woning om te toveren tot een eigentijdse en functionele leefomgeving die volledig aan hun verwachtingen voldoet.

Project info

Locatie

Tilburg

Type Project

Interieurontwerp BG Woonhuis

Oppervlakte

100m2

Oplevering

2024