Woning LaVieSanne

Voor Sanne, de bezielende kracht achter de inspirerende Instagram-pagina Laviesanne, hebben wij met veel toewijding en creativiteit de begane grond van haar woning een complete make-over gegeven. Bij ons eerste contact kwam naar voren dat er sinds haar intrek met haar man in de woning niets aan het interieur was veranderd. De keuken en het meubilair waren verouderd, en het geheel weerspiegelde niet hun persoonlijke smaak. Met de komst van twee kleine kinderen en de aankondiging van een derde gezinslid, was het voor Sanne de perfecte tijd voor een verfrissende transformatie.

Ons ontwerpproces begon met een grondige inventarisatie van hun wensen en eisen. Deze input vormde de basis voor een uitgebreid layout-onderzoek, waarin we op zoek gingen naar de meest optimale indeling voor de begane grond. De uitkomst hiervan wees uit dat we de keuken konden verbeteren door deze om te keren, waardoor deze niet alleen ruimer, maar ook functioneler werd. Daarnaast hebben we de deur vanuit de gang verlegd om de woonkamer een efficiëntere indeling te geven.

Een van de hoogtepunten van het project was het op maat ontwerpen van de gehele keuken, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gingen. Door deze ingreep kreeg de keuken niet alleen een frisse, moderne uitstraling, maar bood deze ook meer bergruimte, wat essentieel was voor het opgroeiende gezin. De maatwerk woonkamerkasten voegden niet alleen extra opbergruimte toe, maar dienden ook als stijlvolle elementen die de persoonlijkheid van Sanne en haar gezin weerspiegelden.

Het lichtplan, inclusief een gedetailleerd armaturenvoorstel, zorgde voor de juiste sfeer en functionaliteit op de begane grond. Alle afwerkingen, zoals vloeren, wanden en plafonds, werden zorgvuldig uitgekozen om een samenhangend en eigentijds interieur te creëren. Daarnaast werden voorstellen gedaan voor los meubilair dat perfect aansloot bij de vernieuwde stijl van de ruimte.

Dit project voor Sanne was niet alleen een renovatie, maar een ware transformatie die aansloot bij haar levensfase en behoeften. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het creëren van een hedendaagse en functionele leefruimte die perfect past bij Sanne en haar gezin.

Ontdek ons ontwerp als decor in de vermakelijke video’s op Laviesanne’s Instagram: www.instagram.com/laviesanne

Woning voor verbouwing:

Project info

Client

LaVieSanne

Type Project

Woning, interieurontwerp bg

Oppervlakte

60m2

Oplevering

2022