Nieuwbouw woning, Utrecht

Zie hier het interieurontwerp voor een prachtige nieuwbouwwoning die in 2024 in Utrecht wordt opgeleverd. 78ways interieurarchitecten heeft de eer gehad om het volledige interieur van deze 180m2 tellende woning te ontwerpen, waarbij we elk detail hebben afgestemd op de unieke wensen van de bewoners.

Onze reis begon met een grondig onderzoek naar de specifieke behoeften en voorkeuren van de opdrachtgevers. Deze inzichten vormden de basis voor de herconfiguratie van de indelingsplattegronden, waardoor we een perfect aangepaste woning konden creëren die naadloos aansluit op de levensstijl van de bewoners.

De begane grond herbergt een uitnodigende woonkamer met op maat ontworpen wandkast, tevens een op maat ontworpen royale en luxe woonkeuken, en een toilet en een technische ruimte. Het niveauverschil tussen de woonkamer (op straatniveau) en de keuken (3 treden hoger) is geaccentueerd met een opvallende kleur, wat een boeiende dynamiek creëert.

Op de eerste verdieping bevinden zich de luxe master bedroom met een walk-in-closet en een badkamer en suite. Deze exclusieve ruimtes bieden een oase van comfort en functionaliteit, waardoor deze slaapkamer een ware toevluchtsoord wordt. Ook op deze verdieping bevinden zich de twee werkkamers en een extra toilet. De tweede verdieping biedt ruimte aan nog eens vier slaapkamers, een tweede badkamer met ligbad, een wasruimte en een derde toilet.

We hebben door de hele woning heen maatwerk meubilair ontworpen waardoor elk detail aansluit op het overkoepelende ontwerpconcept. Onze focus op functionaliteit, esthetiek en individualiteit komt tot uiting in elk aspect van dit project, waardoor de woning een unieke en persoonlijke leefomgeving wordt.

Bekijk de 3D beelden hieronder voor een visuele rondleiding door dit project.

Project info

Locatie

Utrecht

Type Project

Interieurontwerp nieuwbouw woning

Oppervlakte

180m2

Oplevering

2024