Nieuwbouw appartement Naarden

Een nieuw project voor 78ways > een tweekamer appartement. De belangrijkste vraag was om een stijlvol interieur te creëren dat de feeling heeft van luxe modern hotel, maar tegelijkertijd ook echt een thuis vormt.

Ondanks de m2’s van het appartement zijn we erin geslaagd alle functies in de lay- out te verwerken (zelfs 2 toiletten) en tegelijkertijd het gevoel van ruimte en rust te behouden. Dit is mogelijk gemaakt door een weloverwogen indeling, de hoogte van 3,5m en het slim omgaan met inbouwkasten en andere opslagmogelijkheden. De slaapkamer wordt gescheiden van de woonkamer middels een hoge pui met getint donker glas en een stalen frame. Het chique hotel gevoel wordt versterkt door de franse luiken voor de hoge ramen. Naast een ruime entree, een wasruimte en keuken met kookeiland, heeft dit appartement een aparte kleedkamer die grenst aan de slaapkamer, gevolgd door een riant luxe badkamer. Dit plan bevat een combinatie van design meubilair en maatwerk meubilair.

De afwerkingen van deze woning is een combinatie geworden van verschillende materialen & texturen, denkend aan tegels met donkere kleuren, betonlook ma- terialen, messing, glas en natuurlijk hout. Het meubilair is een mix van designer items en vintage meubilair dat al jaren in de familie is.

Het lichtplan, de vloerafwerking en grote planten zorgen voor gezelligheid en warmte.

 

Optie 1

 

Optie 2

 

BACK

Project info

Locatie

Naarden

Type Project

Interieurontwerp masterplan

Oppervlakte

80 m2