Kantoor Secura, Amsterdam

We maakten een interieurontwerp voor voor Secura, een toonaangevend cybersecurity bedrijf in Amsterdam. Dit kantoorproject ontstond uit de noodzaak van Secura om op zeer korte termijn te verhuizen naar een ruimer kantoor. Met slechts enkele weken op de klok namen ze contact met ons op, en wij stonden klaar om snel en effectief advies te geven, en dit advies ook in een recordtijd te implementeren.

Het nieuwe kantoor voorzag al deels in de behoeften van Secura, maar voor het overige gedeelte vertrouwden ze op onze expertise. Omdat er geen tijd was voor uitgebreide maatwerk ontwerpen, concentreerden we ons op meubilair, afwerkingen en andere direct leverbare elementen. Dit proces moest niet alleen snel zijn, maar ook naadloos aansluiten op de specifieke kleurstelling van Secura, die perfect past bij het imago van het bedrijf en de identiteit van het merk.

Onze jarenlange ervaring in het ontwerpen van kantoorprojecten kwam hierbij goed van pas. We selecteerden zorgvuldig meubilair en afwerkingen die niet alleen aan de functionele eisen voldeden, maar ook de gewenste jonge, dynamische en leuke uitstraling creƫerden die past bij het overwegend jonge personeelsbestand van Secura. Voor de lunchruimte gingen we nog een stap verder en presenteerden verschillende voorstellen voor een opvallende wandbekleding, speciaal gegenereerd door AI en afgestemd op de identiteit van Secura. Deze innovatieve benadering voegde een persoonlijk en technologisch tintje toe aan de ruimte, die perfect aansloot bij de branche van het bedrijf.

Bekijk de 3D ontwerpen hieronder om een indruk te krijgen van de snelle transformatie die we hebben gerealiseerd. Voor vragen of om meer te weten te komen over ons proces, neem gerust contact met ons op. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan een kantooromgeving die niet alleen functioneel is, maar ook de identiteit van Secura weerspiegelt.

Project info

Client

Secura

Locatie

Amsterdam

Type Project

Interieurontwerp kantoor

Oppervlakte

ca 400m2

Oplevering

2023