Cellnex Netherlands B.V.

Cellnex Netherlands B.V. | Hoofdkantoor, Utrecht
Na een grondige selectieronde zijn wij gekozen om een interieurontwerp te maken voor de internationale organisatie Cellnex Telecom. Zij leveren de infrastructuur voor hoogwaardige overdracht van ‘spraak, data en audiovisuele content’. Voor velen zijn de antennemasten van Cellnex een duidelijk herkenningspunt langs de weg. Denk hierbij aan de lampjes die de toren van IJsselstein elke Kerst omtoveren tot de grootste kerstboom van het land.

Cellnex Netherlands gaat een aantal van hun huidige Nederlandse kantoren verhuizen en samenvoegen tot 1 hoofdkantoor in Utrecht. Het maken van het interieurontwerp van dit kantoor bood ons een uitdaging. Deze zat met name in het combineren van het technisch DNA van het bedrijf met de menselijke factor van de gebruikers. De branding guide, geleverd vanuit corporate Cellnex Telecom in Barcelona, Spanje, bood ons een richtlijn voor kleur- en materiaalgebruik. Deze hebben wij als basis genomen en naar eigen inzicht toegepast voor dit specifieke kantoor.

Het kantoor bestaat uit 2 vleugels, ieder met een eigen functie. De open werkvloer bevat alle werkplekken, met daarnaast vergaderkamers, een stand up-meeting area, belcellen, een ‘operations room’, een coffee corner en een IT ruimte. De vergadervloer telt 3 vergaderkamers, een wachtzitje, een grote lunchruimte en het archief.

Het eindresultaat is een tijdloos ontwerp waarin iedereen goed kan functioneren in zijn of haar werk. Daarnaast kan mer er ontdekken, sparren, relaxen en bovenal genieten.

BACK

Project info

Client

Cellnex Netherlands

Locatie

Utrecht

Type Project

Kantoor

Oppervlakte

650m2

Oplevering

Oktober 2020