Audittrail

Audittrail is een jong, dynamisch, snel groeiend bedrijf. Het huidige hoofdkantoor te Leiderdorp is een aantal jaren geleden in gebruik genomen. In de loop van de tijd is het bedrijf zo hard gegroeid dat het kantooroppervlak nu verdubbeld wordt. Een uitgelezen moment om ook het interieur aan te pakken.

78ways kreeg deze mooie opdracht. De kernwaarden hierbij waren: het verloop van de groei van het bedrijf weergeven; het creëren van bel- en skypeplekken; het creëren van stand-up-meeting plekken en het belang van het team een plek geven. Verder was er de wens voor een open, speels en dynamisch interieur.

Met een beperkt budget hebben wij een ontwerp gemaakt dat aan alle wensen voldoet. Er is een grote ruimte gecreëerd waar het team kan samenkomen voor o.a. lunches, borrels en presentaties. De werkvloer biedt nu plek om geconcen- treerd te werken, te bellen en om samen te werken op verscheidene manieren. Verder zijn er twee ruime themakamers. De themakamers, genaamd ‘Jachthut’ en ‘Chinatown’, breken met de rest van het kantoor voor een extra twist.

 

BACK

Project info

Client

Audittrail

Locatie

Leiderdorp

Type Project

Kantoor

Oppervlakte

350 m2

Oplevering

2019