#4 | ‘Space is our playground’

Wil je meerdere indelingsopties onderzoeken? Een uitgebreider plaatje dan in de voorgaande pakketten? Ben je op zoek naar een completer verhaal als startpunt om in gesprek te kunnen met een aannemer?

Met 'Space is our playground' willen we je uitgebreider inspireren. We kijken op meerdere manieren naar de door jou gewenste ruimte, delen deze op 2 goede manieren in zodat je een keuze kunt maken, en we adviseren jou op diverse interieuronderdelen. Met dit uitgebreide plan kun je zelf aan de slag!

‘Space is our playground’

Dit is het motto van ons bedrijf. Ieder interieur is voor ons een speeltuin. Wel eentje die we serieus nemen natuurlijk. Dit pakket biedt jou een uitgebreidere blik op jouw nieuwe interieur. We nemen je mee in 2 verschillende layout opties waarmee we hopen dat je met een frisse blik naar de mogelijkheden zult leren kijken. En dat je daar met ons advies een keuze in kunt maken waar je happy van wordt.
Pakket 4 is ons meest uitgebreide standaard pakket. Voor als je jezelf echt een totaal nieuw interieur gunt.

Wat krijg jij concreet van ons?

 

 • Intakegesprek // We maken kennis en nemen al jullie wensen en eisen door. Dit vindt plaats via Zoom of een ander digitaal medium.
 • 2 indelingsopties voor de door jou gevraagde ruimte // Waar mogelijk verplaatsen of verwijderen we misschien wanden, draaien we deuren of verwijderen ze, verplaatsen we je keuken naar de andere kant van het huis trekken we ruimtes samen of delen we ze op, of we gooien de indeling van om badkamer helemaal om. Natuurlijk tekenen we ook jouw bestaande of gewenste nieuwe meubilair in zodat je kunt zien wat dat met de nieuwe indeling doet. 
 • Gemaatvoerde plattegrond op schaal // De door jou gekozen indelingsoptie werken we netjes uit voorzien van alle maten. 
 • Moodboard // Jouw nieuwe ruimtes verdienen een nieuwe afwerking. Wij presenteren jou een digitaal moodboard met onze globale ideeën. Komt jouw smaak niet overeen met dat van je partner/huisgeno(o)t(en)? Dan zoeken wij een mooie middenweg waar jullie allemaal blij van worden.
 • Kleur- en materiaaladvies // Voor alle onderdelen (vloer, wanden, meubilair, raambekleding etc) geven wij een samenhangend advies voor de afwerking ervan. 
 • Meubelvoorstel // We zoeken op basis van het nieuwe ontwerp passende nieuwe meubels voor je uit. Hierbij zijn max 5 items per afgenomen verdieping inbegrepen. Je ontvangt van ons een lijst incl omschrijving (merk, formaat, winkel etc). Hiermee kun je zelf gaan shoppen.  
 • Lichtplan // Een nieuwe ruimte behoeft ook een nieuw lichtplan, specifiek op deze nieuwe indeling ontworpen. We geven op jouw nieuwe plattegrond aan waar welk soort licht zou moeten komen (sfeerlicht, functioneel licht, e.d.) en kiezen passende armaturen voor je uit. Hier hoort ook een schakelplan bij (voor slimme of ‘domme’ verlichting, dimbaar, hotelschakeling e.d). Je ontvangt van ons een lijst incl omschrijving (merk, formaat, winkel). Hiermee kan jouw aannemer uit de voeten.
 • 3D visualisaties // Wij maken een 3D voor je van de gehele ruimte waarin we alle voorstellen en afwerkingen verwerken. Met een 3D tillen we jouw ontwerp naar een hoger niveau. Door de ruimte 3-dimensionaal te bekijken is het veel makkelijker om ook op detailniveau te denken en ontwerpen. We toveren in deze fase het ontwerp om van een ‘leuk’ ontwerp tot een ‘compleet’ ontwerp. Bovendien krijg je hiermee een goede indruk van de ruimtelijke werking en de sfeer die jouw interieur zal uitstralen.
 • Digitaal plan // We maken een afspraak om het plan met je door te nemen en toe te lichten via Teams. In dit afrondende gesprek kun je alle vragen aan ons stellen die je nog hebt waarna je zelf aan de slag kunt met jouw plan. Na dit gesprek leveren we het gehele plan ook digitaal aan je aan. 


Optioneel:

 • Maatwerk tekeningen // Als jouw ontwerp maatwerk onderdelen bevat dan kunnen we deze uitwerken tot technische tekeningen voor de meubelmaker. + prijs op aanvraag, afhankelijk van aantal en formaat uit te werken onderdelen.
Inclusief

3D visualisatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Laat ons via de mail weten dat je interesse hebt in een ‘Space is our playground’ Advies. Ons mailen over pakket #4 kan via de knop onderaan deze pagina. Geef hierbij aan of het om 1 verdieping (van gemiddeld formaat) gaat of om meerdere verdiepingen of ruimten. Je kunt in deze mail ook eventuele vragen stellen, maar bellen kan uiteraard ook!

Na ontvangst van jouw aanvraag, en als alles duidelijk is omtrent de opdracht, krijg je van ons een factuur per mail. Zodra deze is voldaan zullen om wij jou, om te kunnen starten, om de volgende informatie vragen:

 • Foto’s (en evt video) van de betreffende ruimte
 • Een plattegrond (digitaal: als ‘dwg bestand’ of bijv een Funda-pdf)
 • Een ingevuld formulier ‘programma van eisen’. Deze sturen wij jou vooraf toe en vul je zo uitgebreid mogelijk voor ons in zodat wij goed voorbereid kunnen starten.

Wij streven ernaar om jouw complete ‘Space is our playground’ advies op maat binnen ca. 5-6 weken op te sturen. Dit is o.a. afhankelijk van onze planning, en jouw eventuele aanvullende wensen zoals bijvoorbeeld 3D visualisaties.

Wil je een persoonlijker traject?

Onze pakketten zijn ingericht op kostenbesparing voor onze opdrachtgevers. Dit houdt in dat we bij onze pakketten dus niet op speed-dial staan voor advies en ook niet bij jou langskomen op locatie. Heb je hier wel echt behoefte aan, dan kunnen we jou dat natuurlijk wel bieden. 

Tegen een meerprijs van €750,- heb je recht op 6 uur 1-op-1 contact met ons. Telefonisch/digitaal en/of op locatie. In het geval van een bezoek aan jouw woning rekenen we reistijd en km-vergoeding. Dit in overleg.

Goed om te weten:
Genoemde tarieven gelden voor een ontwerp voor 1 verdieping van maximaal 60m2. Bij een aanvraag voor grotere of meerdere ruimten zal een offerte op maat worden aangeboden. Wil je bovengenoemde onderdelen, en nog wat meer? Kijk dan bij ‘Pakket 5 – On demand’ Heb je nog vragen of ben je er al wel uit?
REVIEWS!

Lees hier wat onze opdrachtgevers over ons zeggen: