#4 | ‘Space is our playground’

Ben je nieuwsgierig op meerdere vlakken? Wil je meerdere indelingsopties onderzoeken? Een uitgebreider plaatje dan in de voorgaande pakketten?

Met 'Space is our playground' willen we je uitgebreider inspireren. We kijken of meerdere manieren naar de door jou gewenste ruimte, delen deze op 2 goede manieren in zodat je een keuze kunt maken, en we adviseren jou op diverse interieuronderdelen.

‘Space is our playground’

Dit is het motto van ons bedrijf. Ieder interieur is voor ons een speeltuin. Wel eentje die we serieus nemen natuurlijk. Dit pakket biedt jou een uitgebreidere blik op jouw nieuwe interieur. We nemen je mee in 2 verschillende layout opties waarmee we hopen dat je met een frisse blik naar de mogelijkheden zult leren kijken. En dat je daar met ons advies een keuze in kunt maken waar je happy van wordt.
Pakket 4 is ons meest uitgebreide standaard pakket. Voor als je jezelf echt een totaal nieuw interieur gunt.

Wat krijg jij concreet van ons?
 • Gratis intake waarbij we kennismaken en al jullie wensen en eisen opnemen. Dit vindt plaats via Zoom of een ander digitaal medium
 • Gemaatvoerde plattegrond op schaal 
 • 2 indelingsopties voor de door jou gevraagde ruimte
 • Moodboard
 • Kleur- en materiaaladvies
 • Meubelvoorstel, max 5 items, incl omschrijving (merk, formaat etc). Hiermee kun je zelf gaan shoppen.
 • Optioneel: Lichtplan incl omschrijving (merk, kleur etc). Hiermee kun je zelf gaan shoppen. Bij afname -in directe combinatie met pakket 4- bieden wij deze aan voor €375,-.
  (i.p.v bij afname van enkel pakket #3 voor €449,-).
 • Optioneel: 3D van jouw ruimte. Vind je het moeilijk om alle voorgestelde onderdelen voor je te zien in jouw ruimte? Wij maken een 3D voor je van de gehele ruimte waarin we alle voorstellen verwerken (+ prijs op aanvraag)
 •  
Optioneel

Lichtplan & 3D visualisatie

Hoe gaat het in zijn werk?

Laat ons via de mail weten dat je interesse hebt in een ‘Space is our playground’ Advies. Ons mailen over pakket #4 kan via de knop onderaan deze pagina. Geef hierbij aan of het om ‘1 ruimte van gemiddeld formaat’ gaat of om meerdere ruimten. Je kunt in deze mail natuurlijk ook eventuele vragen stellen, maar bellen kan uiteraard ook!

Na ontvangst van jouw aanvraag, en als alles duidelijk is omtrent de opdracht, krijg je van ons een factuur per mail. Zodra deze is voldaan zullen om wij jou, om te kunnen starten, om de volgende informatie vragen:

 • Foto’s (en evt video) van de betreffende ruimte
 • Een plattegrond (digitaal: als ‘dwg bestand’ of bijv een Funda-pdf)
 • Omschrijving van probleem/vraagstelling m.b.t. de aan te pakken ruimte, zodat wij goed voorbereid kunnen starten.

Wij streven ernaar om jouw complete ‘Space is our playground’ advies op maat binnen ca. 3-4 weken op te sturen. Dit is o.a. afhankelijk van onze planning, en jouw eventuele aanvullende wensen.

Goed om te weten:

Genoemde tarieven gelden voor een ontwerp voor 1 ruimte, van klein formaat tot en met maximaal de afmeting van een ‘gemiddelde woonkamer/keuken’. Bij een aanvraag voor grotere of meerdere ruimten zal een offerte op maat worden aangeboden.

Wil je bovengenoemde onderdelen, en nog wat meer? Kijk dan bij ‘Pakket 5 – On demand’

Heb je nog vragen of ben je er al wel uit?