#1 | Verbouwen of verhuizen

Door middel van een quickscan onderzoeken wij wat de mogelijkheden zijn voor het verbouwen van jouw woning.

Je verwacht gezinsuitbreiding, gaat meer thuiswerken, gaat samenwonen of wilt 'gewoon iets anders'. Kortom: jouw huis voldoet niet meer aan jouw wensen.

Verandering

Gedurende een mensenleven veranderen ieders ‘woon behoeftes’ diverse keren. Ook zonder al deze gebeurtenissen verandert je woonbehoefte zo nu en dan. Gewoon, omdat jij ook verandert. Verhuizen is een mogelijkheid, maar in deze tijd is dat, met de oververhitte woningmarkt, voor veel mensen niet haalbaar. Verbouwen zou dan de oplossing kunnen zijn!

Vraag jij je af wat jij zou willen eigenlijk wel kan? Of wil je advies over de beste manier om jouw wensen te verwerken? Door middel van een ‘quickscan’ onderzoeken wij wat de mogelijkheden zijn voor jouw wensen binnen jouw eigen woning of, als een uitbouw tot de mogelijkheden behoort, ook daarbuiten. Of misschien heb je tóch een nieuw huis op het oog en wil je, nog voordat je een bod uitbrengt, weten of deze aan te passen is aan jullie wensen.

Wat krijg jij concreet van ons?
  • Indelingsplattegronden // wij doen op basis van jouw wensen een uitgebreid onderzoek naar de mogelijkheden. Na ons onderzoek leveren wij verschillende opties aan voor de verbouwing van jouw huidige of beoogde woning. Afhankelijk van de mogelijkheden die wij zien voor jouw ruimte zullen dit 2 à 3 opties zijn.
  • Alle ingetekende afmetingen van ruimtes voldoen aan de minimale eisen + bouwbesluit
  • We voorzien de layouts van uitgebreide maatvoering en van tekst en uitleg met betrekking tot de gemaakte keuzes
  • Je ontvangt onze plattegronden inclusief begeleidend schrijven. Hiermee kun je je gedachten aanscherpen en bij aannemers al een eerste kostenplaatje opvragen.
Hoe gaat het in zijn werk?

Je neemt contact met ons op over ‘pakket #1’ via de knop onderaan deze pagina. Maar als je ons liever belt dan mag natuurlijk ook. Wij plannen met jou een kort telefonisch gesprek in waarbij jij kan aangeven wat de knelpunten en wensen zijn. 

Je voorziet ons van: 

  • Een plattegrond (bijvoorbeeld van Funda e.d.)
  • Foto’s (en evt video) van de bestaande situatie
  • Na ons gesprek ontvangen we graag per mail nogmaals jouw probleem/vraagstelling, zodat wij goed voorbereid kunnen starten. 
Goed om te weten:
Genoemd tarief geldt voor het onderzoek voor 1 verdieping (bijvoorbeeld begane grond). Voor iedere extra verdieping kun je een extra pakket afnemen. Is jouw situatie net anders, dan kunnen wij in overleg een offerte op maat maken.

Heb je nog vragen of ben je er al wel uit?