Adviespakketten

Een interieurarchitect inschakelen hoeft niet duur te zijn. Soms heb je alleen advies nodig, zonder dat daar een uitgebreid architectentraject en een verbouwing aan vast hangt.

Vind je de stap naar een interieurarchitect te groot? Ben je bang om tegen hoge kosten aan te lopen en de controle uit handen te geven? Om de drempel te laten verdwijnen bieden we een aantal scherp geprijsde interieurpakketten aan. Want soms is een uitgebreid traject niet nodig en wil je gewoon even op weg geholpen worden door een professional.

#1 - Verbouwen of verhuizen

De huizenmarkt is overbelast. Verhuizen is voor weinig woningbezitters een optie. Verbouwen kan een oplossing zijn!
Wij onderzoeken door middel van een 'quickscan' wat de mogelijkheden zijn binnen jullie wensen. Daarna kunnen jullie de beslissing maken: verbouwen of verhuizen!

€ 399,- incl btw

#2 - Design session LIVE!

Krijg goed voorbereid, LIVE, via Zoom of een ander digitaal medium, een 1-OP-1 INSPIRATIEADVIES gebaseerd op jouw persoonlijke situatie. We bespreken in 1,5 uur al jouw vragen op het gebied van interieur. Na ons gesprek heb jij voldoende handvatten om zelf aan de slag te gaan met jouw droominterieur.

€ 210,- incl btw

#3 - 'Lights on' Advies

Al eens nagedacht over de juiste plek voor spotverlichting, wandarmaturen of hanglampen? Een speciaal voor jou ontworpen verlichtingsplan met een balans tussen ‘basis- en sfeerverlichting’, ‘functionele verlichting’, en ‘accentverlichting’, zorgt ervoor dat jouw interieur gaat sprankelen.

€ 449,- incl btw

#4 - 'Space is our playground' Advies

Dit pakket biedt jou een uitgebreidere blik op jouw nieuwe interieur. Heb je behoefte aan een breed advies op meerdere vlakken?
Pakket 4 is ons meest uitgebreide standaard pakket.


€ 1495,- incl btw

#5 - On demand

Sluiten jouw wensen niet helemaal aan bij 1 van bovenstaande pakketten? Stel dan jouw pakket helemaal naar eigen wens samen. Wij maken, gebaseerd op de inhoud van het door jou samengestelde pakket, uiteraard vrijblijvend , een prijs op maat.


prijs op maat

Meer nodig?

Wil je verbouwen? Je huis vergroten d.m.v. een aanbouw?  Zoek je iemand die met je meedenkt over een totaal nieuwe indeling van wanden en ruimtes? Wil je ontzorgd worden? Wil je je verbouwing van begin tot eind uit handen geven bij een betrouwbare partij? Zoek je iemand die alle technische tekeningen kan maken voor de aannemer? Iemand die het offertetraject voor je uit handen neemt?

Kortom: is jouw vraag groter dan wat binnen in 1 van onze pakketten valt? Neem dan een kijkje op onze homepage. Als interieurarchitect kunnen wij uiteraard alle architectenwerkzaamheden verzorgen en  jou begeleiden en ontzorgen gedurende jouw totaalproject.

Goed om te weten:
Op al onze standaard pakket zijn onze ‘algemene voorwaarden pakketten’ van toepassing.
Download deze hier:

Op onze uitgebreide architectenwerkzaamheden zijn onze gewone ‘algemene voorwaarden’ van toepassing. Download deze hier:

Taika Nuismer & Marieke Hoogstad

78ways • interieurarchitecten