Woonhuis Hoef & Haag2019-05-21T14:53:13+00:00

Woonhuis Hoef & Haag

‘Van dit nieuwe huis ons thuis maken door een eenheid te creëren in onze stijlen’, met deze wens kwamen de bewoners bij 78ways.
Er was bij de bewoners een grote behoefte aan verbondenheid, dus zijn we op zoek gegaan naar een zachte touch en hebben we het interieur een warme en harmonieuze uitstraling meegegeven. Tevens hebben we gezocht naar een balans tussen de ruimtelijkheid van de woning en intimiteit. De kleur groen voert hierbij de boventoon en is gecombineerd met robuuste en warme, natuurlijke materialen zoals staal en hout.

Het ontwerp resulteert in een functionele en comfortabele woning, waarbij er voldoende ruimte is om te loungen, te lezen en spelletjes te spelen. Er is genoeg plek voor iedereen. We hebben aandacht besteed aan de indeling van de ruimte, het kleurgebruik, de verlichting, een kinderhoek, en de inrichting en aankleding van de hal.

De eettafel met lange zitbank fungeert als centraal element van de ruimte en verbindt de woonkamer met de keuken. Dit is een plek om te dineren, te werken en voor gezelligheid. Met voldoende zitplekken kan iedereen gezellig aanschuiven.

Project: Hoef en Haag
  • Locatie: Hoef & Haag

  • Type project: woonhuis

  • Opdracht: interieur ontwerp CO t/m TO, aanbesteding, uitvoeringsbegeleiding, projectmanagement & oplevering

  • Status:  definitief ontwerp

  • Oppervlakte: 145m2

  • Oplevering: verwacht juli 2019

This website uses cookies and third party services. Ok