Styling woonhuis Soest2019-05-21T14:19:29+00:00

Styling woonhuis Soest

Voor deze vrijstaande woning in Soest hebben we een interieurontwerp gemaakt voor de woonkamer en de hal. Het huis heeft prachtige originele details. De basis in het huis is goed, maar het ontbreekt o.a. aan een sfeervolle en praktische inrichting en een goed lichtplan. De bewoners willen meer rust creëren in de inrichting en houden van kleur en warmte. De wens voor een fijne speelplek voor hun kinderen is ook uitgesproken.

De vraag aan ons was of we willen meedenken voor een nieuwe sfeer en lay-out in de eetkamer en woonkamer. Het ontwerp bevat een nieuwe indeling van de ruimte waar een goede lounge wordt gecreëerd, waar de kinderen hun eigen speelplek hebben, en waar de eettafel een plek is om te dineren, werken en voor uren gezelligheid.
Een groot kleed op de vloer zorgt voor de verbinding tussen de nieuwe meubels en de kleurencombinaties maken het tot een smaakvol geheel. Om de ruimtelijkheid te benadrukken is gekozen voor losse salontafeltje. De op maat gemaakte wandmeubelen geven evenwicht aan het gehele ontwerp.

Hierbij alvast een eerste impressie van het ontwerp.

Project: Styling woonhuis Soest
  • Locatie: Soest

  • Opdracht: styling woonkamer

  • Status: Schetsontwerp

  • Oppervlakte: 50m2

  • Opdrachtgever: particulier

This website uses cookies and third party services. Ok